MAHA MATA - 1e VERSLAG VOOR DE ACTIE MAHA MATA - 1e VERSLAG VOOR DE ACTIE


JHiljhile Village Development,
Het 1e verslag van dit project;
Door op bovenstaande LOGO te klikken, krijgt u een You Tube  filmpje te zien, over de vorderingen van dit Project van Maha Mata. Wij in onze gemeente, zamelen ook geld in om dit mooie doel te ondersteunen. Het hele kerkelijke jaar door wordt hiervoor regelmatig gecollecteerd en aandacht aan besteed.
 
MAHA MATA - 2e VERSLAG MAHA MATA - 2e VERSLAG
Hallo allemaal,

Werkbezoek
We zijn weer terug uit Nepal na een mooi, zeer intensief en intens werkbezoek. Na onze vergadering van jl donderdag blijkt dat we het leeuwendeel van de verzoeken kunnen honoreren voor zowel bekende als nieuwe projecten. Daar worden we zo blij van! Er is na zo’n werkbezoek natuurlijk nog veel meer te doen. We doen ons best om alles zo spoedig mogelijk op de website te verwerken. Dit geldt ook voor onze jaarverslagen die bijna klaar zijn. Ondertussen kunnen de verhalen van ons werkbezoek + foto’s nog steeds bekeken worden op ons blog:

Voetprints voor Nepal
14 april a.s. is het weer zover! De 9e editie van Voetprints voor Nepal.
Dit keer is ons doel Mountain Childcare, die voor hun mooie werk t.b.v. kansarme jongeren onze steun absoluut verdienen. Doe mee en help ons helpen! Het wordt nu echt tijd om je in te schrijven, want er valt nu zoveel regen, het is straks vast mooi weer 😉. Alle routes zijn vernieuwd en op 14 april is het tevens Nepalees Nieuwjaar, dus we maken er weer een feestje van!

Inschrijven Voetprints
Meer informatie over het werk van Mountain Childcare + een blanco inschrijfformulier vind je in de bijlage. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 pp. Alle overige info sturen wij je toe, nadat we het ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen. Wacht niet langer en meld je nu aan!

Hartelijke groet namens het bestuur,
Linda Scheppink - Voetprints voor Nepal 14 april a.s. Meld je nu aan!

 
 
Voorne-Putten - Overzicht Activiteiten Buurgemeenten Voorne-Putten - Overzicht Activiteiten Buurgemeenten
Activiteiten Protestantse Kerken op Voorne-Putten
Vorig jaar met ons jaarthema "Kerkproeverij", lag het accent op een aantal bijzondere activiteiten, waarbij wij mensen van elders uitnodigden, om hier een keer te komen kijken. Het omgekeerde is natuurlijk ook mogelijk. Daarom is er al enkele jaren een gezamenlijk aanbod van gespreksgroepen/kerkdiensten/kerkelijke-activiteiten, van de kerken van Voorne-Putten. Elk half jaar komt er een nieuw rooster uit. Op onze website is dat onder menu keuze -  activiteiten/kringwerk/Voorne-Putten - terug te vinden.
Dus : Trek de stoute schoenen eens aan en proef eens aan nieuwe liedboek-liederen op een zangavond in Brielle. Of volg een leerhuis over de Psalmen of over Openbaringen. Kijk eens mee naar een filmavond in Rockanje of proef eens van 'the gate' een eigentijdse dienst voor jongeren in Zuidland....
De gedachte achter dit programma is, dat we elkaar kunnen inspireren, kunnen leren kennen, en kunnen versterken. Er gebeurt van alles op kerkelijk gebied op Voorne Putten!
We zijn benieuwd naar ervaringen!
Op onze website vindt u het hele programma.

Annet Ravensberg
 
JAAR THEMA; JAAR THEMA;
Een goed gesprek;     
Voor meer info klik op het logo.
 
NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM
De nieuwste Tweestroom staat weer online. 

Hij is te downloaden via de volgende link: Download Tweestroom.

Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan per mail aan bij onze webmaster.