ROMMELMARKT 2019 - HEENVLIET ROMMELMARKT 2019 - HEENVLIET
Wat een fantastische rommelmarkt, we mogen om 2 redenen hier in dankbaarheid op terug kijken. Het prachtige weer en een hele mooie opbrengst. Het weer was zowel op vrijdag als op zaterdag geweldig en ook hebben we veel bezoekers mogen ontvangen, mede door het mooie weer. En dan de opbrengst, geweldig.
De opbrengt over de kraampjes op zich was wel iets lager, maar door de opbrengst van het boekenkastje in de hal bij AH, verzorgt door Andre, kwam het totaal weer boven dat van vorig jaar uit.
Het totaal is uitgekomen op ruim 17.000 euro, fantastisch.
Iedereen die er ook dit jaar weer de schouders onder heeft gezet bedankt en dan natuurlijk de leiding, die erg veel werk heeft verzet en dit al vele jaren doen. Bedankt en een groet voor u allemaal.
Noteer allemaal in uw agenda:
DE VOLGENDE ROMMELMARKT STAAT GEPLAND OP 19-09-2020 !!!!
 
 
HEENVLIET: HEENVLIET:Jaarlijks wordt er in Heenvliet een boeken-, een Pinkster- en een rommelmarkt georganiseerd.

ROMMELMARKT: BOEKENMARKT: PINKSTERMARKT:

Met Pinksteren wordt in Heenvliet de Paardenmarkt gehouden. Drie dagen lang zijn er dan diverse activiteiten in het dorp. Ook rondom 't Trefrpunt zijn er op 2e Pinsterdag tijdens de eigenlijke Paardenmarkt diverse activiteiten. Er zijn een aantal spulletjes te koop en op het terraas kunt u, wg vanuit alle drukte, even op uw gemaak iets drinken. De opbrengst van deze activiteiten komt ten goede aan het restauratiefonds van de St. Maartenskerk. Informatie bij de fam. C.J. Vermeul.
 
GEERVLIET: GEERVLIET:

Aanmoediging / Motavatie :
Laat u hier informeren motiveren om mee te doen aan de ROMMELMARKT in Geervliet. De markt volgend jaar is op 09 - mei - 2020. Info over het aanleveren van uw afgedankte spullen, wanneer u deze kunt aanleveren. Ook zoeken wij mensen, die willen helpen met het aannemen van de aangeleverde spullen en sorteren daarvan.
Ook op de dag zelf zitten we nog met smart te wachten op mensen, die de helpende hand willen toesteken. Schroom niet en kom uit uw stoel, ook als u niet direct kerkelijk gebonden bent. Het is gewoon heel gezellig en een heel leuke ervaring, waarvan u achteraf denkt had ik maar eerder meegedaan. Kom, doe mee en laat u door de ervaring overtuigen.

 
lees meer ยป